Prijsinformatie taarten

(prijzen vanaf 1-1-2019)

Fondanttaarten:


Stapeltaart
Een combinatie (stapel) van bovengenoemde vormen is ook mogelijk. De prijzen per taart worden dan bij elkaar opgeteld.
Een 2-laags stapeltaart gaat vanaf 18-20 personen; 3-laags vanaf 25-30 pers. Voor stapeltaarten wordt GEEN extra bedrag berekend. Je hebt dus de vrije keuze uit een enkellaags taart of een stapeltaart. Als je voor minder dan 18 personen toch een stapeltaartje wilt, dan komt daar een bedrag van € 0,25 pp als toeslag bij (i.v.m. meerwerk, drum, dowels, enz.)

Slagroomtaart
Hou je niet zo van fondant of heb je niet zo’n groot budget, kies dan voor een lekkere, verse slagroomtaart. Met heerlijke decoraties.
De kosten van een slagroomtaart bedragen € 2,50 per persoon (minimaal 12 personen = € 30,00). Voor een fotoprint komt er € 5,50 bij.

Allergenen:
Ik bak ook veganistische (vegan), koolhydraatarme (kha) en lactose arme taarten. Hiervoor geldt een meerprijs. Neem vrijblijvend contact op voor extra informatie.
Voor gluten- en notenintoleranties kan ik helaas geen taarten maken. Dit i.v.m. de vaak levensbedreigende kruisbesmetting, waarop mijn keuken niet is ingericht.

Losse fotoprints bestellen op eetbaar papier:
A4 op Frostysheet : € 5,50 / st
A4 op ouwel : € 4,50 /st
Exclusief verzendkosten en bewerkingskosten*.
Lever bij voorkeur een pdf-bestand aan per e-mail (cakesbybeaumonde@gmail.com). Als je zelf niet zo handig met de computer bent, mag je ook losse plaatjes/tekst aanleveren (of aanvragen). Deze zet ik dan voor jou efficiënt op een A4-tje. De kosten voor het bewerken bedragen €
2,50 per A4.