Prijsinfo bruidstaarten

Prijsinformatie BRUIDSTAARTEN

Wij maken onze bruidstaarten met passie en liefde. Zowel aan de binnenkant (de smaken) als de buitenkant (de uitstraling) wordt uren werk besteed. Wij krijgen daarom veel complimenten van bruidsparen (en hun gasten) die een bruidstaart van ons hebben gehad. Onze taarten zijn op maat gemaakte, gepersonaliseerde (luxe) bruidstaarten; geheel gemaakt naar jullie eigen wens. Dat kan zijn: een klassieke, moderne, eenvoudige of juist over the top, trendy taart, maar ook een ‘out of the box’ taart in jullie eigen kenmerkende stijl behoort tot de mogelijkheden. Niets is ons te gek!

De kosten van deze luxe taarten bedragen € 6,95 per persoon.
Hiervoor krijg je een ambachtelijk gemaakte taart op basis van een luchtig biscuit (zonder boter). Gevuld met 3 laagjes heerlijke crème en/of confiture. Afgesmeerd met een luxe chocolade ganache en (indien gewenst) bekleed met kwaliteits fondant. Ook kun je kiezen voor een (semi) naked cake of dripcake. Het biscuit wordt dan (lichtjes) afgesmeerd met een heerlijke ganache en eventueel gedecoreerd met een mooie (chocolade) drip, bloemen en/of vers fruit. De prijs is tevens inclusief decoratie, zoals:  sierranden, namen of initialen, datum, uitstekerfiguurtjes, met fondant bekleed onderbord, met (satijn)lint afgewerkt onderbord.
Kies je liever voor carrot cake, red velvet, chocoladecake of boerencake in plaats van biscuit, dan wordt een toeslag berekend (zie tabblad smaken/vullingen).
Voor arbeidsintensieve decoraties, zoals geruffelde lagen, vers fruit, bladgoud of bladzilver, suikerkant of gepersonaliseerde taarttoppers, wordt een meerprijs berekend. Op aanvraag.

Gratis bezorging!
Bruidstaarten vanaf 30 personen worden, binnen een straal van 15 km rondom postcode 7425 GM Deventer, gratis bezorgd en op de gewenste locatie geplaatst. Daarbuiten wordt een kilometervergoeding berekend (totaal aantal te rijden km’s minus 30 km) van € 0,40 (7425 GM snelste route via routenet.nl).

Voor vrijblijvende informatie, aanvraag bruidsproeverij of bestellingen, kun je het contactformulier gebruiken.

Ontzorging
Op de dag zelf hoeven jullie je geen zorgen te maken om de bruidstaart.
Indien nodig, neem ik contact op met de locatie over plaatsing, en eventueel opslag in koeling. Ik zorg dat er een aansnijdinstructie bij de taart zit evenals een ‘menukaart’ met de smaken/vullingen die in de taart verwerkt zijn. Deze ontzorgservice zit bij de prijs inbegrepen.