Prijsinformatie taarten

(prijzen vanaf 1-1-2021)

Fondanttaarten:

Prijzen
De kosten voor een gedecoreerde taart bedragen € 4,95 per persoon. Minimale afname is 12 personen (€ 59,40). Hiervoor krijg je een ambachtelijk gemaakte thema taart op basis van luchtig biscuit (zonder boter)*. Gevuld met 3 heerlijke lagen crème en/of confiture. Strak afgesmeerd met een chocolade ganache en bekleed (indien gewenst) met kwaliteitsfondant. Inclusief decoratie in de vorm van 1 boetseersel (circa 8 cm hoog), of een (3D) fotoprint, naam, leeftijd, platte decoratie, sierranden, uitstekerfiguurtjes. Wil je extra of uitgebreide decoratie/boetseersels, neem voor de meerprijs dan contact met mij op.
* je kunt ook kiezen uit naturel cake, chocolade cake, red velvet cake of carrot cake. Deze zijn allemaal o.b.v. roomboter/olie en zijn veel machtiger dan biscuit. Voor de meerprijzen hiervoor kijk je bij ‘smaken-vullingen’.

Dripcake
Een dripcake wordt niet bekleed met fondant, maar strak (of rustiek) afgesmeerd
met een chocolade ganache en (overdadig) gedecoreerd met een (chocolade) drip in elke gewenste kleur*, candy, chocolade items, donuts, etc. De kosten hiervan zijn € 5,25 per persoon. 

Stapeltaart
Een 2-laags stapeltaart gaat vanaf 20 personen; 3-laags vanaf 25-30 pers. Voor stapeltaarten wordt GEEN extra bedrag berekend. Je hebt dus de vrije keuze uit een enkellaags taart of een stapeltaart. Alleen als je voor minder dan 20 personen toch een stapeltaartje wilt, wordt een toeslag van € 0,25 pp berekend (i.v.m. meerwerk, drum, dowels, enz.).

Slagroomtaart
Hou je niet zo van fondant of heb je niet zo’n groot budget, kies dan voor een lekkere, verse slagroomtaart. Niet de standaard ‘HEMA’ taart, maar een mooie hoge taart met een moderne twist en heerlijke decoraties (fruit, chocolade, candy of fondantfiguurtjes). Je kunt ook een bepaald thema of kleur kiezen voor de decoratie. De kosten van een slagroomtaart bedragen € 3,00 per persoon (minimaal 12 personen). Als je er een eetbare fotoprint op wil, komt er € 5,50 bij. 

Allergenen:
Ik bak ook veganistische (vegan), koolhydraatarme (kha) en lactose arme taarten.
Volledig gedecoreerde vegan taarten gaan vanaf 10 personen vanaf € 62,50.
Volledig gedecoreerde lactosevrije taarten gaan vanaf 10 personen vanaf € 57,50.
Koolhydraatarme taarten zonder fondant afwerking gaan vanaf 10 personen vanaf € 55,00.
Neem vrijblijvend contact op voor extra informatie.
Voor gluten- en notenintoleranties kan ik helaas geen taarten maken. Dit i.v.m. de vaak levensbedreigende kruisbesmetting, waarop mijn keuken niet is ingericht.

Losse fotoprints bestellen op eetbaar papier:
De kosten voor een eetbare print op A4 formaat bedragen € 5,50/st.  Exclusief verzendkosten en bewerkingskosten*. Lever bij voorkeur een pdf-bestand aan in een zo hoog mogelijke resolutie per e-mail (cakesbybeaumonde@gmail.com). Hoe hoger de resolutie, hoe scherper de afbeelding. 

Als je zelf niet zo handig met de computer bent, mag je ook losse plaatjes/tekst aanleveren (of aanvragen).
Deze zet ik dan voor jou efficiënt op een A4-tje. De kosten voor het bewerken bedragen €
2,50 per A4.