Welkom bij Cakes by Beaumonde

Ik ben Monique en ik ben dol op het maken van bijzondere taarten. Het is echt mijn passie; en dat proef je!

Ben je op zoek naar een heerlijke en ook nog eens mooie taart en/of andere zoetigheden? Dan ben je hier aan het goede adres. Voor elke gelegenheid maak ik een op-maat-gemaakte taart, heerlijke macarons, koekjes, donuts, cupcakes en/of cakepops. Dat kan zijn voor een (kinder)verjaardag, bruiloft, verloving, communie, besnijdenis, cake smash, zwemdiploma, gedenking, geboorte, babyshower, zwangerschapsaankondiging, babyshower, gender reveal, of zomaar een bedanktaart. Voor elke gelegenheid is er taart!

Taarten van Cakes by Beaumonde zijn een luxe product. Ik besteed uren aan een taart. Dat begint al met het zelf bakken van de biscuits (de basis van de taart), het maken van de heerlijke (meringue crème) vullingen, het afsmeren van de taart met chocolade ganache of een heerlijke crème du beurre en de kwaliteitsfondant die ik in elke gewenste kleur kan maken. Vervolgens decoreer ik de taart met de hand geboetseerde decoraties of fondant puzzelplaatjes. Ook een eetbare fotoprint behoort tot de mogelijkheden.

Dripcake
Hou je niet zo van fondant; dan is de ‘dripcake’ iets voor jou. De taart wordt dan afgewerkt met een heerlijke chocolade ganache of meringue crème en een ‘drip’. Dit kan in een kleur naar keuze. De taart wordt vervolgens overvloedig gedecoreerd met chocolade lekkernijen, snoepgoed en/of bloemen.
Elke maand hebben we een leuke dripcake aanbieding met € 5,00 korting. Klik hier

Bruidstaarten
Ook voor jullie speciale dag ben je hier aan het juiste adres. Al vele bruidsparen gingen jullie voor. In overleg met jullie zorg ik ervoor dat de taart helemaal op jullie wensen wordt afgestemd, zowel het innerlijk als het uiterlijk. En dat deze op de locatie wordt bezorgd.
Voor bruidstaarten is op dit moment de (semi) naked cake erg populair. Deze taarten zijn niet bekleed met fondant, maar lichtjes afgesmeerd met een heerlijke meringue crème of chocolade ganache (eventueel in kleur). Vervolgens wordt deze naar wens gedecoreerd met vers (rood) fruit en/of (verse) bloemen.  Maar wil je wel fondant en/of een klassieke of juist ‘out of the box’ taart, neem ook dan contact met mij op.

Slagroomtaart
Heb je niet een heel groot budget, of hou je gewoon niet van fondant taarten, dan is de vers gemaakte slagroomtaart (nee, geen HEMA-stijl!) een heerlijk en budgetvriendelijk alternatief. De taart wordt royaal gevuld en mooi gedecoreerd naar wens (thema en kleur mag je zelf aangeven). Ook een eetbare fotoprint is mogelijk.

Allergenen (vegan, veganistisch, kha, lactosevrij)
Wil je graag een veganistische taart, lactosevrij (arm) gebak of kha (koolhydraatarm) gebak? Ook dan ben je hier aan het goede adres. I.v.m. kleinschaliger inkoop, arbeidsintensiever en minder vraag, is er wel een meerprijs aan verbonden. Mail me voor meer informatie.
Allergenen m.b.t. glutenvrij en notenvrij kan ik helaas niet voor je verzorgen. Dit in verband met de vaak levensbedreigende kruisbesmettingen.

Sweetbox / Valentijnscadeau
Een heerlijk (Valentijns)cadeau voor je geliefde, of wil je zomaar iemand verrassen?
Bestel dan een mooi verpakte sweetbox. Klik hier voor meer informatie.

Bedrijven / Zakelijke opdracht
Ook voor bedrijven maak ik taarten, cupcakes/cakepops of andere zoetigheden; geheel naar wens van de klant. Dat kan zijn in 3D of een bepaalde kleur, thema of met een eetbare fotoprint of uw logo. Ik ga elke uitdaging aan. De taart wordt helemaal naar wens gemaakt.
Dat kan zijn aan de hand van een voorbeeldfoto, een beschrijving van wensen/ideëen, of geef me de vrije hand. Wilt u als bedrijf uw personeel of relatie(s) op een unieke manier verrassen, vraag naar de mogelijkheden!

Informatie opvragen of direct bestellen
In de fotogalerij staan voorbeelden van door mij gemaakte taarten. Middels het contact-/bestelformulier kun je extra informatie opvragen of direct bestellen. Bestel s.v.p. zo vroeg mogelijk; het liefst 2-3 weken van tevoren. Een verjaardag is vaak al lang van tevoren gepland.
Aangezien ik naast het bakken ook nog een reguliere baan heb, neem ik maar een beperkt aantal opdrachten per week aan. Wil je op kortere termijn een taart/cupcakes, zoals bijvoorbeeld voor een gender reveal of last minute feestje? Vraag voor de zekerheid even vooraf (via mail) vrijblijvend of ik nog ruimte heb.

Hoe bereik je mij?
Per telefoon ben ik niet zo goed bereikbaar, omdat ik ook nog een reguliere baan op kantoor heb en de avonden en weekenden druk bezig ben met (voorbereidingen voor de) taarten, kan ik niet altijd mijn telefoon opnemen. Ik geef de voorkeur aan communicatie per e-mail of een FB- of Instagramberichtje. Per mail reageer ik altijd op korte termijn.
Voor bruidstaarten neem ik uiteraard graag de tijd om deze in een persoonlijk gesprek te bespreken

Ik wens je heel veel plezier op mijn site!

Met zoete groet, Monique