Bruidsproeverij

Waarom een bruidsproeverij?

Als jullie je nog aan het oriënteren zijn op het uiterlijk en/of innerlijk van de bruidstaart, help ik jullie daar graag bij middels een proeverij.

Ik kom (bij voorkeur) graag bij jullie thuis om een proeverij te verzorgen. Ik neem dan alle benodigdheden en lekkernijen mee en serveer deze in tapasstijl.

Het voordeel is dat jullie lekker in je eigen omgeving kunnen blijven en geen oppas (indien van toepassing) hoeven te regelen.
Uiteraard mogen jullie ook bij mij thuis komen voor een proeverij, maar dan ben ik wat beperkter in beschikbare data en tijdstippen.

Hoe werkt een proeverij?
Bij een proeverij mogen jullie van tevoren zelf aangeven welke smaken(combinaties) jullie willen proeven (max. 4 vullingen en 2 soorten biscuit/cake).

De vullingen, (vers) fruit en biscuits/cake worden apart geserveerd in tapasstijl. Daaruit mogen jullie zelf naar eigen keuze combinaties maken en lekker alles door elkaar proeven. Als jullie al duidelijk een bepaalde smakencombinatie in gedachten hebben, kan ik hiervan een klein proeftaartje maken.
Indien jullie geen voorkeur voor smaken hebben, stel ik zelf een variatie aan passende smaken samen.
Kijk voor smaken en vullingen hier.

Voor het uiterlijk mogen jullie zelf voorbeelden en ideeën meenemen. Hebben jullie nog geen duidelijk beeld van jullie pronkstuk, dan kunnen we ook samen kijken naar de voorbeelden en ideeën die ik kan laten zien.
Tijdens de proeverij probeer ik al een richtprijs te bepalen. Veelal kan ik binnen 24 uur een offerte maken.

De kosten voor een bruidsproeverij bedragen € 25,00 op basis van 2 personen (incl. reiskosten binnen een straal van 15 km rondom 7425GM).
Natuurlijk mag je met meer mensen proeven; voor elke extra persoon wordt € 7,50 berekend.  Tijdsduur: 1 á 1,5 uur.

Proeverij to go!
Nieuw in deze Coronatijd is de ‘proeverij to go’. Geef door welke smaken je wilt proeven. Ik maak een proeverij ‘to go’ doos. Deze haal je bij me op en in je eigen omgeving proef je de verschillende smaken van biscuit en heerlijke crèmes, confitures en/of vers fruit.  Kosten hiervan bedragen € 20,00 op basis van 2 personen. Elke persoon meer bedraagt €7,50

Voor meer informatie of het maken van een reservering gebruik je het contactformulier.