Algemene Voorwaarden

cropped-Logo-CbB-transparant.jpg

Mijn taarten zijn handwerk en daardoor is elke taart uniek. Ik maak nooit tweemaal exact dezelfde taart. Als u een foto als voorbeeld stuurt, zal ik deze uiteraard zo nauwkeurig mogelijk benaderen, maar zal er toch altijd een eigen draai aangeven. Hierdoor blijft ook uw taart uniek! Aangeleverde kleuren kunnen nooit exact worden nagemaakt, vanwege het handwerk en de verschillen in weergave per device (pc, laptop, telefoon, etc.).

U dient zelf aan te geven of ik rekening moet houden met eventuele allergieën. Cakes by Beaumonde is niet aansprakelijk voor gevolgen, veroorzaakt door allergische reacties. Ik bak veganistische (vegan) en lactosevrije taarten. Voor allergieën waarbij kruisbesmetting levensgevaarlijk kan zijn, bak ik niet.

De taarten dienen afgehaald te worden, tenzij anders overeengekomen. Voor bezorgkosten wordt € 0,40 per gereden km gerekend; met een minimum tarief van €6,00 (binnen Deventer).
Bruidstaarten (vanaf 25 personen) worden gratis bezorgd binnen een straal van 15 km rondom Deventer. Daarbuiten wordt € 0,40 per gereden km in rekening gebracht (minus 30 km als vrij tarief). (7425GM vv o.b.v. snelste route routenet.nl).

Na akkoord van de prijsopgave dient u z.s.m. maar uiterlijk binnen 10 dagen de overeengekomen (aan)betaling te voldoen. Pas dan wordt uw opdracht definitief ingepland. Een eventueel restant dient uiterlijk 10 dagen (bij bruidstaarten 1 maand) vóór de afgesproken leverdatum te zijn voldaan. De betalingen dienen te worden overgemaakt op rekening NL42 RABO 0301547564  tnv M. Deelman onder vermelding van het factuurnummer.

Wanneer de aanbetaling niet binnen 10 dagen is voldaan, behoudt Cakes by Beaumonde zich het recht voor om andere bestellingen voor die datum aan te nemen. Ik stuur u eenmalig een herinnering.

Kosteloos annuleren van een opdracht kan tot uiterlijk 10 dagen vóór de gewenste lever-/afhaaldatum. Met uitzondering van bruidstaarten en bestellingen vanaf 40 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 1 maand vóór leverdatum kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering vóór de gestelde periode, wordt het aanbetaalde bedrag aan u terugbetaald. Bij annulering van uw bestelling ná de gestelde termijn, vervalt het recht op teruggave van het aanbetaalde bedrag. Dit in verband met reeds gemaakte kosten voor de voorbereiding van uw taart en decoraties én het reserveren van de betreffende datum, waardoor evt. andere opdrachten zijn afgeslagen. Het is wel mogelijk om binnen hetzelfde jaar een taart voor een ander event ter vervanging te bestellen.

Al mijn taarten worden met de grootst mogelijke zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, meld uw klacht dan binnen 24 uur na in ontvangstname van de taart. Tevens dient u mij z.s.m., maar uiterlijk binnen 24 uur, een stuk van het product te brengen, zodat ik uw klacht kan beoordelen en tot een passende oplossing kan komen. Klachten die ná 24 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend, kunnen niet in behandeling worden genomen.

Cakes by Beaumonde houdt zich het recht voor om zonder toestemming foto’s op de website te plaatsen van de gemaakte taarten. Foto’s die door klanten aan Cakes by Beaumonde worden toegestuurd, kunnen worden gebruikt voor eventuele presentatiedoeleinden. Tenzij nadrukkelijk is aangegeven hier niet mee akkoord te gaan.

Cakes by Beaumonde is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart en/of decoraties, nadat deze opgehaald of afgeleverd is. Vervoer van de taart gebeurt het veiligst op een vlakke ondergrond in de auto. Bijvoorbeeld op de grond voor de passagiersstoel of in de kofferbak/ laadruimte. Eventueel op een antislipmatje of in een boodschappenkrat. Vervoer de taart niet op schoot of een stoel of achterbank! Schade aan de taart door (verkeerd) transport kan niet worden verhaald op Cakes by Beaumonde.

Cakes by Beaumonde is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. In een dergelijk geval, doe ik (indien mogelijk) mijn uiterste best doen om een vervangende bakster te vinden die de opdracht kan overnemen. Ik werk samen met een aantal collega’s in de omgeving. Mocht door schuld van Cakes by Beaumonde geen taart geleverd kunnen worden, volgt restitutie van het reeds betaalde bedrag.

Met het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.